Kategórie produktov

Odber noviniek

Kúzelné Maca guľky

Kúzelné Maca guľky

Na prípravu 16 guliek budeme potrebovať

  • 2 vrchovaté polievkové lyžice Maca prášku
  • 60g (½ šálky) Lucuma prášku
  • 250g (1 šálka) pasty Tahini
  • 2 polievkové lyžice sirupu z agáve

Spôsob prípravy

Príprava Maca guľôčok trvá 10 minút. Nepotrebujete žiadne špeciálne vybavenie. Maca je skvelá superpotravina, plná bielkovín, minerálov a veľmi povzbudzujúca. Jej chuť je veľmi príjemná v kombinácii s karobovým práškom. Dajte si 1-2 guľky ráno alebo podvečer k pozdvyhnutiu nálady. Dokáže Vás povzbudiť v každej chvíli. Maca rastie vo vyšších nadmorských výškach, než akákoľvek iná rastlina na svete. Dokáže vydržať extrémne teploty - intenzívne teplo aj zimu, takže nám poskytuje energiu k vytrvalosti, aby sme boli schopní bojovať po celý život bez ohľadu na to, aké vysoké sú hory, alebo aké divoké sú búrky!

  1. Všetko vložte do misy a lyžicou zmiešajte.
  2. Vytvorte guličky o veľkosti vlašského orecha – vyjde ich zhruba 16.
  3. Ak ich pripravujete ako darček, alebo na podávanie na oslave, posypte ich sušeným kokosom alebo lúpanými konopnými semienkami.
  4. Uložené vo vzduchotesnej nádobe v chladničke vydržia niekoľko týždňov.

Kate Magic - Autor receptu Autor - Kate Magic je na surovej strave viac ako dve desaťročia a v rovnakom duchu vychováva aj svojich troch synov. Cestuje po celom svete, poskytuje rozhovory, organizuje workshopy ohľadom surovej stravy a je autorom najpredávanejšej knihy Eat Smart Eat Raw (Jedzte múdro, jedzte surové), Raw Living (surový život) a Raw Magic (surové je kúzelné).